Bonneviepark

Fotoreportage activiteiten tijdens Bonnevie Herleeft feest op zaterdag 7 mei 2011

Op zaterdag 7 mei was het zover, de lang verwachte opening van de nieuwe speelzone en de speelactiestraat tijdens het Bonnevie Herleeft feest. Het weer was prachtig en de opkomst overweldigend.
Tijdens de voormiddag ging er een voetbalwedstrijd door en uiteindelijk na de laatste controle van de nieuwe speeltuigen ging om 13u de nieuwe speelzone open. Het was duidelijk dat de kinderen reeds lange tijd vol ongeduld op dit moment hadden gewacht, want toen de hekken van de werf werden weggehaald ontstond er een heuse stormloop. Vanaf 14u startte er een divers aanbod van animaties georganiseerd door de buurtorganisaties en hun publiek. Jong en oud genoten van de toffe sfeer in een aangename, groene omgeving met fantastische spelinfrastructuur.

Dit feest was mogelijk dankzij de enthousiaste inzet van mensen en middelen vanuit de naburige scholen, organisaties en diensten uit molenbeek en de beheerder van het park die dit feest samen voorbereidden en uitvoerden! Hierom hartelijk dank aan allen die aan dit feest meewerkten!

BIM, Buurthuis Bonnevie, Notre Coin De Quartier, CLES (KICOT), Vierwindenschool, École Sainte-Ursule, Brom-Brede School Molenbeek, Dienst gesubsidieerde projecten van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek, Cultuurdienst Molenbeek, De Vaartkapoen, Dar Al Amal, Bon VZW, Gemeentelijke spelotheken, Bibliothèques communales francophones, Buurtsport Brussel, Centre Comète Amo, Foyer des jeunes, Dienst nette Wijk van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek

01-06-2011

vzw Buurthuis Bonnevie - Maison de Quartier Bonnevie asbl
Bonneviestraat 40 - 1080 Molenbeek - T: 02 410 76 31 - F: 02 411 80 33