Bonneviepark

Fotoreportage Bonneviefeest zaterdag 2 mei 2015

Fotoreportage Bonneviefeest zaterdag 2 mei 2015! Foto's genomen door Buurthuis Bonnevie, er zijn nog andere foto's die volgen!!

Het is droog gebleven en het was weer gezellig druk op het feest!

Veel dank aan alle partners voor het leuke feest!

Het partnershap van de Bonnevie-wijk nodigt u uit op het wijkfeest Bonnevie dat plaats vindt op zaterdag 2 mei 2015 van 13u tot 18u, in het Bonneviepark, de Geneffestraat en de Bonneviestraat.
Het geeft u de gelegenheid om de buurt op een andere manier te ontdekken. Er zijn verschillende activiteiten voorzien, zowel sportieve (circusinitiatie, panna soccer, zeep glijden, trotinettenparcours, …) als creatieve (recyclage knutselatelier, eigen schoonheidsproducten maken, bloemenmarkt, rommelmarkt...) Daarnaast zijn er ook leuke concerten met talenten uit de wijk en uit Brussel. En een heus terras met een bar en eetstandjes.

Partenariat-partnerschap:
Leefmilieu Brussel/Bruxelles Environnement - vzw Buurthuis Bonnevie Maison de Quartier - JES-AJM/VMJ- CLES - De Vaartkapoen - Cultuur in Molenbeek - Bibliothéque Francophone de Molenbeek-Baboes - BROM - Vier Winden School - Maison des cultures et de la cohésion sociale - Notre Coin de Quartier - Les scouts de Molenbeek -Dar Al Amal Foyer des jeunes-Circus zonder handen - Castellers bxl Foyer - Commune de Molenbeek Développement Durable et Propreté Publique - Fibres Bruxelloises Interactives

05-05-2015

vzw Buurthuis Bonnevie - Maison de Quartier Bonnevie asbl
Bonneviestraat 40 - 1080 Molenbeek - T: 02 410 76 31 - F: 02 411 80 33