ALARM

Een goede manier om uw zaterdagavond te beginnen

Beste vrienden,

Deze week draaien we een film met de groep ALARM, een Molenbeeks collectief dat actie voert tegen slechte behuizing, niet alleen van zichzelf, maar in heel Brussel en heel België. Het gros van de leden heeft zelf met slechte behuizing te maken gehad. In het verleden maakten we daar al een film over: 'Als ik burgemeester zou zijn...'

Voor het nieuwe project hebben ze een politieke partij bedacht, 'Een woning voor iedereen', die opkomt bij de verkiezingen en de verkiezingen wint. Zaterdagavond draaien we de beslissende verkiezingsavond waar ze de zege behalen.

We hebben daarvoor veel figuranten nodig, want de zaal is groot. Iedereen is dus welkom: uzelf, uw kinderen, uw familie, uw vrienden, uw collega's... Laat het iedereen weten.

Wij kunnen niemand vergoeden, maar we voorzien wel een drankje. Zelfs als u maar een paar uur kan blijven, zijn we tevreden, en als het even kan: liefst tussen 17:00 en 19:00 uur. We vieren feest in afwachting van de uitslag en wanneer de uitslag bekend gemaakt wordt, krijgen de partijleden applaus.

We hopen dat u met velen opdaagt en danken u bij voorbaat voor uw steun.

Opgelet: de Vaartkapoen heeft twee ingangen. Eén in de Schoolstraat 76 en één in de Sint-Jozefstraat 14. We weten nog niet welke van de twee we zullen gebruiken...

Nogmaals: welk,om iedereen.

20-01-2016

vzw Buurthuis Bonnevie - Maison de Quartier Bonnevie asbl
Bonneviestraat 40 - 1080 Molenbeek - T: 02 410 76 31 - F: 02 411 80 33