Bonneviepark

Bonnevie herleeft! Groot inhuldigingsfeest Bonneviepark en speelactiestraat Merchtemsesteenweg

Na bijna een jaar is het uiteindelijk zover: het Bonneviepark wordt heropend! We hebben er wat langer op moeten wachten, maar het resultaat mag er wezen. Een volledig vernieuwde en grootse speelzone, twee rustheuvels, vernieuwde (overdekte) banken, kersvers geplante bomen… De opening van dit prachtige park kunnen we dan ook niet onopgemerkt laten voorbij gaan. Op 7 mei organiseert Buurthuis Bonnevie en het BIM, samen met heel wat verschillende organisaties, een groots inhuldigingsfeest voor alle buurtbewoners onder de naam ‘BONNEVIE HERLEEFT’.

Maar niet enkel het Bonneviepark herleeft die dag, ook de Merchtemsesteenweg wordt omgetoverd tot een actie "speelstraat" op initiatief van de Vier Windenschool. Ouders, leerkrachten en directeur organiseren in samenwerking met verschillende partners diverse leuke activiteiten om zo aandacht te geven aan de veiligheid van de schoolomgeving.

Programma:
Sportterrein
- vanaf 10u: voetbaltoernooi
- vanaf 14u reis rond de wereld, kruisboogschieten...
Bonneviepark
- vanaf 13u: barbecue, thee/koffie en pannekoeken, reuzetrampoline, t-shirts bedrukken, muurschildering, straattheater, schminkatelier, eendjes vissen, ballentent,...
Merchtemstesteenweg "speelstraat"
- vanaf 13u: circusinitiatie, springkastelen, skate initiatie, bar en hotdogs,..

Aankondiging:
Buurthuis Bonnevie organiseert bloemenmarkt op zaterdag 7 mei van 14u tot 18u
Eénjarige planten en kruiden in het Bonneviepark


Bonnevie Herleeft op zaterdag 7 mei.pdf(191 KB)

14-04-2011

vzw Buurthuis Bonnevie - Maison de Quartier Bonnevie asbl
Bonneviestraat 40 - 1080 Molenbeek - T: 02 410 76 31 - F: 02 411 80 33