MEMORANDUM 2024: Bijeenkomst / Debat over woonbeleid in Molenbeek op Donderdag 20 juni 2024 18u tot 20u45

De vzw’s ‘Bonnevie’, ‘La Rue’ en de ‘Association des locataires de Molenbeek et Koekelberg’ nodigen u uit op de voorstelling van hun vijfde memorandum voor het recht op wonen in Molenbeek.

In aanwezigheid van de verschillende politieke partijen die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober 2024, zullen onze drie verenigingen concrete voorstellen indienen om het recht op een degelijke en
betaalbare woning te verdedigen.

Het debat, gemodereerd door Caroline Van Der Hoeven, coördinator van het Belgisch Netwerk Armoedebestrijding (BAPN), en Bart Van de Ven,  medevoorzitter van Brusselse Bond voor het Recht op Wonen (BBROW) en van vzw Buurtwinkel, zal je een idee geven van de mate waarin de aanwezige politieke partijen onze aanbevelingen opvolgen.

Na het debat volgt een uitwisseling met het publiek. 

Door meer te weten te komen over de standpunten van de partijen over woonkwesties, kan je een geïnformeerde stem uitbrengen!

Datum : Donderdag 20 juni 2024 18u tot 20u45

Locatie: Musée de la Fonderie, Ransfortstraat 27, 1080 Molenbeek

Ontdek vandaag ons memorandum 2024 : ambitieuze aanbevelingen om het recht op huisvesting voor iedereen effectief te maken: Door hier te klikken

 

Ondek de stem van de bewoners/bewoonsters :

 Gezocht huurwoning” : een origineel stripverhaal gemaakt met inwoners/inwoonsters van Molenbeek op zoek naar en woning.

Lees ook:

Mémorandum 2024 RBDH-BBROW

MANIFESTE 2024_FEBUL

Memorandum 2024 Reseau-Habitat