Service Réno

"Wonen" en "Pause Réno" activiteiten

DATUM

2015 – aujourd’hui

PartNER

Réseau habitat

SubsidIe

Réseau Habitat (urban.brussels & leefmilieu.brussels)

Previous
Next

Doelen

Laat je informeren!

– Meer te weten komen over de beste praktijken op het gebied van duurzame renovatie in termen van administratieve en financiële kwesties

– Persoonlijke ervaringen delen en als groep gemotiveerd raken om renovatiewerkzaamheden uit te voeren

– Elkaar ontmoeten in een gezellige sfeer

Omschrijving

De ” Pauses Reno ” zijn leuke, interactieve informatie- en entertainmentsessies die als basis dienen voor discussies rond de tafel. Om ze zo toegankelijk mogelijk te maken, worden ze ’s avonds georganiseerd. We behandelen verschillende thema’s: isolatie, mede-eigendom, informatie over het kadaster, financiële steun voor renovatie die beschikbaar is in het Brussels Gewest, bezoeken ter plaatse, enz.

In 2022 kregen onze “Reno Breaks” een facelift en werden ze afgestemd op de activiteiten van onze andere diensten! Ze heten nu “Habitons…”. Volg ons op Facebook of stuur ons een e-mail om op de hoogte te blijven van onze activiteiten!